SK Srebrna Strela

SK Srebrna Strela

Telefon: 069-60-55-60, 063-725-33-37

Adresa kluba: Platana 2; 11000 Beograd Čukarica

Adresa zatvorenog terena: Borska 92f, Sportski Centar SLODES

Adresa otvorenog terena: Rakovički put bb, Stadion IMR

Sajt: www.srebrnastrela.rs

Email: sk.srebrna.strela@gmail.com

FaceBook: Srebrna Strela na FB

Logo-SrebrnaStrela

Streličarski klub Srebrna Strela je osnovan 2013. godine u Beogradu. Član je Streličarskog Saveza Srbije i Beogradskog Streličarskog Saveza.

Streličarski klub Srebrna Strela je pre svega klub, ljubitelja sporta. Naša definicija nije nadmetanje, naš primarni cilj nije rezultat i medalja.
Mi smo tu da bi uživali u onome što radimo i nadmetali se sa nama samima. Rezultat je nešto što dolazi vremenom samo po sebi, a uspeh je satisfakcija koju dobijamo radeći ono što nas ispunjava.

Prepustite nama da kvalitetno ispunimo Vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravna druženja i damo doprinos kvalitetnijem životu. Bavimo se školom streličarstva za sve uzraste, kroz koju naši polaznici, osim kvalitetnog druženja, podstiču intelektualnu stranu radi održavanja koncentracije, usredsređenosti i fokusa ka cilju.

Savladavanje stresa, vizuelizacija cilja, kao i tehnike opuštanja se uče vremenom i veoma su korisne pri sticanju pobedonosnih osobina kod takmičara.
Ove sve osobine se postižu kvalitetnim treninzima i strpljenjem sa svakim učenikom. Za kratko vreme može se postići poboljšanje kako fizičke tako i mentalne snage koja je potrebna svakom detetu i omladincu za zdrav razvoj tela i duha.

Mi smo profesionalci, ali se svi članovi kluba bave nekim drugim stvarima u životu. Ovo možemo nazvati našim hobijem. Ovo je gde trošimo slobodno vreme i upijamo pozitivnu energiju. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže, dođu na trening i vide da li se prepoznaju u ovom plemenitom sportu. Biće nam čast i zadovoljstvo ako nam se javite i pridružite u Ciljanju u metu.

Sve u Zlato !