Categories
Vesti

Trofej Beograda 2018. u origanizaciji SK Zemun i Streličarskog saveza Beograda

U nedelju, 04.11.2018. u organizaciji Streličarskog saveza Beograda i Streličarskog kluba Zemun, u hali Pinki u Zemunu, održaće se streličarski turnir ”Trofej Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije”. Turnir je formata 2×18 metara sa eliminacijama, u stilovima olimpik, goli i kompaund lukova.

Turnir će početi u 10 časova svečanim otvaranjem, kome će prisustvovati sportski zvaničnici Beograda. Očekuje se učešće najboljih streličara Srbije, u kategorijama od pionira do veterana.

Streličarski klub Zemun poziva sve zainteresovane da posete turnir i uživaju u jednom od najstarjih olimpijskih sportova. Takođe, nadamo se da ćemo ovom organizacijom popularizovati streličarski sport u Zemunu i privući što veći broj dece i odraslih jer u ovom sportu nema starosnih ograničenja.

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Zemun duguju veliku zahvalnost gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji takmičenja ”Trofej Beograda za mlađe kategorije”, obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Za više informacija posetite našu Facebook stranicu:

https://www.facebook.com/search/1610189195972637/local_search?surface=tyah

zemun