Categories
Vesti

Beogradska liga 2016 – rezultati

Za kraj leta i početak jeseni u Beogradu, Streličarski savez Beograda organizovao je za svoje klubove članice, takmičenje “Beogradska Liga”.
U periodu od polovine Avgusta do kraja Septmebra, na terenu SK Košutnjaka, odigravali su se susreti ekipa streličarskih klubova Beograda, u tri takmičarska stila: olimpik, složeni luk i goli luk.

Najbrojniji su bili mečevi ekipa u olimpik stilu, učestvovale su ekipe iz pet beogradskih klubova. Ekipe streličarskih klubova Arena No1, BSK, Kalemegdan, Košutnjak i Zemun odigrale su u medjusobnim susretima 180 streličarskih mečeva!
Pobednik Beogradske Lige u olimpik stilu je klub Kalemegdan sa osvojenih 3.464 poena, drugo mesto je pripalo klubu Arena No1 sa osvojenih 3.243 poena, i treće mesto zauzeo je klub Zemun
sa osvojenih 2.957 poena! Čestitamo pobednicima!

U konkurenciji stila složeni luk, u devet odigranih mečeva izmedju klubova Arena No1 i BSK, pobedu je postigala ekipa kluba Arena No1! Čestitamo pobednicima!

U konkurenciji stila goli luk, u devet odigranih mečeva između klubova Srebrna strela i Zemun, pobedu je postigala ekipa kluba Zemun! Čestitamo pobednicima!

Zahvaljujemo se svim učesnicima turnira, i posebno se zahvaljujemo Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda na finansijskoj pomoći koja je omogućila organizaciju ovog takmičenja.

U prilogu možete pogledati konačnu tabelu takmičenja Beogradska liga 2016.

20160821-BG-Liga-Zemun-Kalemegdan

20160814-BG-Liga-BSK-Kalemegdan-1