Categories
Takmičenja Vesti

Trofej Beograda 2016 – SK Košutnjak

U nedelju 26. Juna na terenu Streličarskog kluba Košutnjak održan je tradicionalni turnir Trofej Beograda 2016 čiji je pokrovitelj Grad Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu.

Pobednicima Trofeja Beograda, takmičarima u mlađim kategorijama koji su ostvarili najbolji rezultat, Maji Mišljenović iz SK Zemun i Mateji Đukiću iz SK Velos iz Novog Sada, pobedničke pehare uručio je poznati svetski trener Suk Dong Eun, inače promoter ovog turnira.
Među seniorima prva mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji u gađanju olimpik lukom osvojili su Luka Popović iz beogradskog kluba Elit Archery i Isidora Veličković, članica kluba Naissus 2003 iz Niša. Kod kompaund luka, prva tri mesta je osvojila beogradska Arena No1, a najbolji je bio Ognjen Nedeljković. U Bare bow stilu, sada već tradicionalna, dominacija streličarskog kluba Zemun, a najbolji je bio Hinić Nenad.

Turnir je održan po izrazito lepom vremenu, što je doprinelo da ovaj Trofej Beograda bude istinski praznik streličarstva, jer je okupio naše najbolje streličare svih uzrasnih kategorija i stilova.

Trofej-Beograda-2016-Kosutnjak-2016-06-26-1 Trofej-Beograda-2016-Kosutnjak-2016-06-26-Suk-1