Categories
Takmičenja Vesti

Trofej Beograda 2016 – SK Košutnjak

Turnir Trofej Beograda 2016 u streličarstvu održaće se ove godine 26. juna na terenu Streličarskog kluba Košutnjak, u ulici Pere Velinirovića 1a. Turnir će početi svečanim otvaranjem u 10 časova, kome će prisustvovati sportski zvaničnici grada Beograda. Na turniru se očekuje učešće najboljih streličara iz Srbije i gostiju iz inostranstva. Dodela medalja najbolje plasiranim streličarima, i tradicionalnih pobedničkih pehara namenjeni takmičarima mlađih uzrasnih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji koji na turniru ostvare najbolji rezultat, biće u 17 časova odmah po završetku turnira, nakon čega će uslediti i svečani koktel. Promoter ovogodišnjeg turnira je g-din Suk Dong Eun, trener iz Južne Koreje.

Planirane promotivne aktivnosti koje će se u sklopu manifestacije Trofej Beograda 2016 održati na terenu Streličarskog kluba Košutnjak su:
– 24. juna, od 12 do 14 časova: UPOZNAJ STRELIČARSTVO! – manifestacija namenjena ljudima iz medija tokom koje bi imali prilike da gađaju lukom i strelom, i zatim se uz prigodan koktel bliže upoznaju i razmene ideje i iskustva sa streličarskim poslenicima i uvaženim gostom iz Južne Koreje
– 25. Juna, od 12 do 14 časova: GAĐAJ SA ŠAMPIONIMA! – manifestacija namenjena najmlađim sugrađanima koji će imati priliku da uz naše šampione isprobaju gađanje lukom i strelom

Streličarski savez Beograda i Streličarski klub Košutnjak duguju veliku zahvalnost Gradu Beogradu – Sekretarijatu za sport i omladinu, koji je u značajnoj meri doprineo realizaciji Trofeja Beograda u streličarstvu 2016, obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Kosutnjak-2016-Najava-trofeja-beograda
Predsednica Sreličarskog saveza Beograda Gordana Knežević u razgovoru sa novinarkom Sofijom Vrebac