Categories
Dogadjaji Vesti

Olga Biliskov je Prvi vitez XVIII Sportske bajke i prvog memorijala Vuk Bojović

Prethodnog vikenda, 4.6.2016. godine održana je osamnaesta “Sportska Bajka” i prvi “Memorijal Vuka Bojovića”. U ovom prelepom sportsko – humanitarnom događaju je učestvovao i Streličarski savez Beograda donirajući paketiće za nezbrinutu decu. Beo Zoo vrt je bio domaćin velikom broju sportista, perdstavljeni su karate, fudbal, tekvondo, kendo, mačevanje kao i mnogi drugi sportovi.
Streličarstvo je imalo čast da prezentuje našu veštinu na revijalnom mini turniru čiji su učesnici bili takmičari iz streličarskih klubova SK Knez Lazar, SK Zemun, SK Srebrna Strela, ŽSK Elit Archery i Beogradski Streličarski Klub (BSK).
Sa posebnim zadovoljstvom saopštavamo da je na ovoj izuzetnoj manifestaciji od značaja za grad Beograd naša učesnica Olga Biliskov (2006 godište), članica SK Zemun, među mogobrojnim izvrsnim mladim sportistima izabrana da bude Prvi Vitez i nosi prvi prelazni pehar Memorijala Vuka Bojovića. Olgi i SK Zemunu čestitamo od sveg srca i želimo im puno uspeha u daljim sportskim uspesima.

Sportska-Bajka-2016-Olga-Prvi-vitez-pehar-dodelaSportska-Bajka-2016-Olga-Prvi-vitez-pehar

Sportska-Bajka-2016-SSB-svi-zajedno