Categories
Dogadjaji Vesti

XVIII sportska bajka i Prvi sportski memorijal Vuk Bojović

Klubovi Streličarskog Saveza Beograda, u saradnji sa SK Knez Lazar iz Petrovca na Mlavi, će u subotu 4.juna 2016. godine učestvovati na manifestaciji od značaja za Grad, “XVIII sportska bajka”, koja od ove godine postaje i “Sportski memorijal Vuk Bojović”. Sportska bajka, u organizaciji Tanje Petrović i karate kluba Nippon, je događaj humanitarnog karaktera posvećen deci sa posebnim potrebama, deci bez roditeljskog staranja, kao i deci sa Kosova, a realizovaće se kroz 40 različitih radionica i organizovanje 10 mini sportskih takmičenja.

Streličarski savez Beograda će, uz podršku Strela Archery Shop, organizovati streličarski turnir, kako bi posetioci, a pre svega oni najmlađi, mogli izbliza da vide kako to izgleda baviti se streličarstvom. U BeoZoo vrtu će biti predstavnici streličarskih klubova koji će odgovorati na pitanja o streličarstvu svim zainteresovanim posetiocima Sportske bajke.

Posebno nam je zadovoljstvo da pomenemo da je ovo prva manifestacija na kojoj klubovi Streličarskog Saveza Beograda učestvuju udruženi, pod zastavom Saveza.

“XVIII Sportska bajka” i takmičenja “Prvi sportski memorijal Vuka Bojovića” počinju u 10h, dođite i uživajte u BeoZoo Vrtu, pomozimo onima kojima je to najpotrebnije i motivišimo naše najmlađe da se bave sportom.